Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Köpa skäggfärg online

Köpa skäggfärg

Skäggfärg ger fin lyster på skägget

Har du funderat på att färga ditt skägg, men kanske inte vet riktigt hur du ska gå tillväga? Här har vi samlat lita tips och idéer som kan vara bra att veta. För att få bästa resultat ska man välja en skäggfärg. Den är utvecklad speciellt för färgning av skägg, då detta är lite grövre än vårt vanliga hår. Man ska alltså inte använda vanlig hårfärg till skägget.

Du kanske börjar få inslag av gråa strån i ditt skägg som du vill dölja. Eller så kanske du bara vill bättra på din naturliga färg, så att den t ex passar perfekt till din hårfärg. Gråa strån är ju inte farligt på något sätt, men man vill oftast ha en jämn färg på sitt skägg med en ton och nyans över hela skägget.

Köpa rätt skäggfärg

Vi rekommenderar att du använder en färg från Just For Men. Det är en så kallad tvåkomponentsfärg som snabbt och enkelt ger ditt skägg ett perfekt resultat. Välj helst en färg som är nära din egna naturliga skäggfärg. Är du osäker så börja med en ljusare nyans. Kom ihåg att det är lättare att färga från ljust till mörkare än tvärsom.

Innan du börjar med färgningen ska du tvätta rent ditt ansikte och skägg. Använd vanlig ansiktstvätt eller speciellt skäggschampoo. Ta sedan lika mycket mängd av de två komponenterna av färgen och blanda noga. Det följer med en praktisk behållare för just detta. Därefter stryker du ut färgen i skägget och låter det sitta i 5 minuter.

Rätt färg för ditt skägg

Vill du ha en något kraftigare färgning, låter du färgen sitta i 6 minuter. Vill du däremot ha en “mildare” färgning sköljer du ur efter 4 minuter. När du är nöjd med färgningen sköljer du enkelt med ljummet vatten. För att färgen ska hålla länge, ska du helst inte tvätta skägget på ett dygn.

Du kan med fördel använda en skäggolja. Ditt skägg får en naturlig och välskött look, och mår bara bra av att få lite extra omvårdnad. Detta var några enkla tips på vad man kan tänka på när man ska färga sitt skägg. Lycka till med att välja rätt färg för ditt skägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *