Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Skäggstubb – Skaffa snygg skäggstubb tips

Skaggstubb - Basta skaggstubb

Skaffa snygg skäggstubb med rätt längd

Det finns vissa män, som har den där snygga skäggstubben. Det ser både snyggt och coolt ut och jag brukade alltid tänka undra hur de har gjort för att få till det där snygga stubbet. Det ser både manligt och sexigt ut med ett bra skäggstubb. Inget snack om det. I denna artikel får du tips och råd på hur du skall skaffa bästa skäggtubb.

Don Johnson introducerade skäggstubb

Don Johnson, som spelade i Miami Vice introducerade skäggstubb till hela världen och sedan har många följt honom vad gäller väldigt kort längd på sitt skägg, så kallat stubb. Det har självklart funnits skäggstubb och snygga män innan Don Johnson gjorde den numera klassiska rollen som Sonny Crockett i Miami Vice. det var dock Don som verkligen fick oss andra att direkt skaffa lite fjun på hakan och verkligen vilja få till den där perfekta skäggstubben.

Det var självklart inte lätt att se ut som Don Johnson som var typ snyggast på jorden en period, men vi var många unga killar och män som verkligen försökte kan jag lova. han var ikonen med sitt perfekta skäggstubb och coola look. Det sägs att han lät skägget vara ett par dagar och sedan trimmade det med en skäggtrimmer så att det skulle få den där perfekta längden. Det skulle se lagom långt ut och som om han precis stigit upp ur sin båt i Miami. Som om han gav fan i allt och bara körde på liksom. Snyggt var det i alla fall.

Skaggstubb - Basta skaggstubb

Underhåll ditt skäggstubb på rätt sätt

Det är inte så att ett bra skäggstubb löser sig självt utan du kommer att få jobba lite med det för att få till den där snygga looken. Det krävs lite jobb. Inget svårt, men ett par lätta händer och en bra skäggtrimmer är helt klart att föredra. Köp en skäggtrimmer som verkligen är anpassad åt dig och ditt skägg. Snåla inte på trimmern, det är den som gör det mesta av jobbet när du skall få till det där snygga skäggstubbet.

Du ställer in din trimmer på rätt längd och använder trimmern varannan dag för att stubbet skall se så bra ut som möjligt. Har du mycket skäggväxt kanske du får använda trimmern varje dag och har du mindre skäggväxt, så tar du trimmern var tredje dag. Var noga med att ansa dina polisonger och raka gärna kanter på ditt stubb, så det ser extra ansat och snyggt ut vid kanterna. Det är ett bra tips.

Konturrakning för bästa skäggvård

Konturrakning gör du enklast med två lösa blad eller en rakhyvel. Var försiktig med fingrarna, så att du inte skadar dig. Det finns även speciella konturtrimmers d kan inhandla och använda för perfekt resultat. Skall du i framtiden anlägga mustasch, så är en konturtrimmer perfekt även då. De bästa skäggen och de bästa mustascherna är ju självklart ansade.

Smörj in dig i ansiktet

Du behöver vara noga med fukt när du rakar dig. Du måste ta hand om ansiktet och fukta huden rejält, så att den inte skadas när du rakar dig. Oavsett om du har kort eller långt skägg. Var noga. det behövs för huden tar skada varje dag i sol, värme och kyla i vårt klimat.

Fukta in ditt stubb, så att du får ner fukten i ditt skäggstubb. Huden under det behöver som sagt all fukt den kan få. Blir du torr, kan du bli röd och flammig i huden. Det är varken bra eller snyggt. Huden ser piggare ut när den får rätt fuktmängd. Det är självklart inte bara kvinnor som behöver fukta sin hud. Vi män behöver även fukt i ansiktet för att huden skall må så bra som möjligt.

Snabba tips för bästa skäggstubb

  • Innan du lägger dig på kvällen, så smörjer du in dig med en fuktighetskräm. Då blir din rakning mjukare och skönare dagen efter. Detta tips hjälper dig verkligen.
  • Öppna upp huden och få den att bli lätt att raka med en pre-shave oil. Detta hjälper dig att få till den där bästa rakningen.
  • En glycerinbaserad rakkräm fuktar huden bra och gör att den inte blir uttorkad. Det är viktigt att du tar hand om huden.
  • Raka ditt skäggstubb medhårs. ALLTID medhårs. Var noga med detta vid halsen där du har tunn känslig hud.
  • Hjälp din hud genom att dra och sträck i den när du rakar dig för att få bästa skäggstubbet.
  • Avsluta din rakning genom att spola skägget och ansiktet med kallt vatten. Detta stänger porerna i ansiktet på ett bra sätt.
  • Ge dig själv fördelen av att fukta din hud. Smörj noga och ofta för att få till den där fuktigheten, som du så väl behöver. Inga feta krämer. En vanlig fuktighetskräm fungerar bra!

Detta var våra tips och råd om hur du skall få till det ditt bästa skäggstubb! Se till att du är noga och rakar dig på ett bra sätt för att du skall få till det bästa resultatet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *