Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Skägget växer vecka 3 och 4

skägget växer vecka 4

Nu har det gått ytterligare ett par veckor och skägget växer sakta men säkert. I mitt förra inlägg kan du se hur skäggväxten såg ut efter första och andra veckan. Som du kan se på bilderna här nedanför så har skägget vuxit till sig lite mer.

Mitt skägg vecka 3

Nu börjar det kännas lite mer annorlunda i ansiktet när skägget vuxit ytterligare. Någon direkt klåda har jag inte haft så så här långt som en del tydligen kan få. Däremot har det kittlat en del och på så vis varit irriterande, men genom att använda skäggolja varje dag så har oljan eliminerat detta till viss del. I det första inlägget “Odla skägg på 30 dagar” står det att den värsta perioden nu ska vara över, och det känns ändå skönt. Min målsättning är fortfarande att odla ett rejält helskägg till att börja med, så nu är det helt enkelt bara att ha tålamod och låta skägget växa.

Mitt skägg vecka 4

Så har det då gått ytterligare en vecka och mitt första skägg blir allt längre. Tydligt är att det finns en hel del gråa nyanser i skägget, men det är väl något jag får stå ut med. Tiden går och man blir ju inte yngre. Jag har också ett område på kinden där det är lite glesare med skäggväxt. Du kan se det rätt bra på den vänstra bilden här nedanför. Glesa partier kan man dölja genom att låta skägget vara längre så att det växer över det glesa partiet. Det ska bli intressant att se hur det blir efter ytterligare några veckor. Det jag gör för att vårda skägget är att dels tvätta mig som vanligt, borsta genom skägget ett par gånger om dagen och så skäggkolja en gång om dagen. Jag har även bokat in ett besök hos Sharper Barbershop längre fram då jag ska låta klippa mig och få skägget trimmat och linjerna definierade.

Här är det lite bättre kvalitet på bilderna som i övrigt är helt oredigerad. Hur går det för dig att odla skägg?

Nytt inlägg kommer när skägget har fått växa ytterligare några veckor.

Ett svar på “Skägget växer vecka 3 och 4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *