Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Tips och råd om skägg och skäggvård

Tips och råd om skägg

Lite tips och ideér om ditt skägg

Nu är det välvårdad stil och perfektion som gäller. Snygga och raka linjer. Inga skäggstrån som sticker ut. Sköt om ditt skägg och vårda det med bra produkter. För bästa resultat använder du olja och vax, som ger en snygg lyster till ditt skägg. Det finns även särskilt mustaschvax, om du vill ge din mustasch lite extra vård.

Raka dig efter dusch

Det bästa är att raka sig efter en dusch. Då är både hud och skägg rent och uppmjukat. Snabbt och enkelt med ett bra resultat. Smörj gärna in skägget före rakningen med olja. Har du slut på din vanliga rakolja kan du faktiskt ta lite olivolja.

Bra verktyg för ditt skägg

Se till att ha ett bra rak-kit hemma. Med t ex skäggsax, kam, olja och trimmer. Allt beroende på vad slags skägg du har och vad du behöver till just din rakning. Glöm inte att ha en bra säkerhetshyvel för att få riktigt raka och snygga linjer.

Fråga gärna en kompis, eller någon annan du litar på, vad dom tycker du passar i. Det gäller att prova sig fram tills man hittar sin egna perfekta stil. Gå gärna till en professionell barberare ibland. Det är riktigt skönt och avkopplande att få luta sig tillbaka och låta någon annan ta hand om skägget och dess trimning. Du kommer att känna dig som en ny
människa när du går därifrån.

Glöm inte mustaschen. Du kan ha kort eller längre mustasch. Du väljer såklart den form du trivs bäst med. Och du väljer också om du vill ha mustasch med eller utan skägg. Det är snyggt och manligt med skägg och mustasch. Det viktigaste är att du hittar din stil och att du känner dig bekväm med det, och att det är rent och välvårdat.

Ett svar på “Tips och råd om skägg och skäggvård”

  1. Vilken grym blogg! Mycket bra och nödvändig information om skägg och rakning! Själv gillar jag den lätta och humoristiska attityden mot skägget!
    Nuförtiden handlar jag därför just hos Dick Johnson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *