Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Gents.se – Manlig livsstil och hudvård

Tillbehör för rakning
Gents.se

Gents är det Helsingborgsbaserade företaget som verkligen har lyckats med att nå ut till de manliga kunderna i segmentet “manlig hudvård”, särskilt online på Gents.se. De omsätter ca 40 miljoner och ökar varje år en hel del vad gäller omsättningen. De har ett stort sortiment med artiklar, produkter och annat för män och vi här på manly.se säljer varje månad mer och mer av Gents stora sortiment. Vilket är riktigt kul!

Gents.se

Gents.se har en webbutik som står för den största delen av försäljningen men de har även två fysiska butiker där de säljer produkter. De riktar sig mot den kräsne mannen som vet vad han vill ha och det finns en uppsjö med mycket fina produkter inom skägg, rakning, mustasch och manlig hudvård.

Vi här på manly.se är glada att kunna presentera deras sortiment och stolta över att vi får sälja deras produkter. Det är ett bra företag inom detaljhandel med mycket hög kvalitet på sina produkter och tjänster.

Väl inne på Gents webbplats hittar du bra information om alla produkter samt även fina guider samt tips och råd om allt du kan tänkas köpa och hur du sedan använder dessa produkter. Allt är snyggt presenterat och man känner sig hemma på deras webbplats.

Gents.se är den största webbplatsen för manlig hudvård med en stor mängd artiklar för alla som vill ta tag i sin hudvård, sitt skägg och sin mustasch. Att de har det bästa sortimentet är det många kunder som tycker och Gents har idel höga betyg hos Trustpilot.se för sina köpupplevelser. Just i skrivande stund har de 8.0 av 10 möjliga i betyg hos Trustpilot.se. Bra jobbat att få så höga betyg när man varit igång så länge som Gents har varit.

Företaget registrerades redan 2006. Det är ju en evighet om man räknar i Internetåldern. Vi har arbetat med Gents under ett par år och senaste året så har försäljningen från manly.se ökat när det gäller deras produkter. Vi är mycket glada för det och rekommenderar verkligen dig att handla deras produkter när du vill ha manlig hudvård med hög kvalitet.

Gents och framtiden

Gents känns verkligen som ett företag som är här för att stanna. Deras omsättning ökar varje år och på allabolag.se så visas det att de omsatte närmare 40 miljoner under räkenskapsåret 2018. Staplarna har växt och omsättningen kommer absolut att öka de närmaste åren. Det skall bli spännande att följa deras resa mot den absoluta toppen vad gäller hudvård i Sverige.

De kanske till och med tar sig ända upp om man så säger. Vi själva här inne på manly.se skall försöka se till att hänga med på Gents resa och se till att växa rejält under de kommande åren! Vi har redan satt igång arbete med nya artiklar och skall lägga ut nya produkter, guider och annat under detta och kommande år. Gents kör vidare mot nya djärva mål och så även vi.