Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Rakningspresenter Fars dag

Presenter fars dag för rakning

Vi har i Sverige firat Fars dag sedan 1931. Som så mycket annat kommer denna sed från USA. Där fanns för länge sedan en kvinna som ville hedra sin ensamstående far som uppfostrat 6 barn.

Denna tradition blev snabbt populär här hemma och firas varje år den andra söndagen i november. Men nu är det kanske på tiden att vi ger våra älskade pappor något annat än strumpor och slipsar i Fars dag present.

Fars dag rakhyvel

Vi kanske ska ge dom något som verkligen blir uppskattat och som de har nytta av.

Alla pappor har skägg.

Och oavsett om pappa rakar av sig sitt skägg eller sparar det måste det till lite produkter för att han ska sköta om det. Det finns många olika rakverktyg att välja på. De finns i olika prisklasser så alla kan hitta något som passar.

Det finns även många olika hudvårdsprodukter speciellt anpassade för män. Bara att välja och vraka. Om din pappa rakar av skägget helt kanske det skulle passa med den klassiska säkerhetshyveln.

Eller varför inte en snygg rakkniv med tillhörande strigel.

Du kanske hellre vill ge honom ett matchande set med rakborste och raktvål. Din pappa kanske har längre skägg som behöver lite mer skötsel, då är den perfekta fars dagpresenten en välvårdande olja med tillhörande kam.

Fars dag present säkerhetshyvel

Som ni förstår finns det så mycket mer att ge våra pappor än de vanliga tråkiga strumporna. När vi ger dem ett rakverktyg förstår de att vi har tänkt till lite extra och vi valt present med omtanke och känsla.

Vad du än bestämt dig för att ge till pappa så kommer det att vara en omtyckt present som han absolut har användning för.

Detta var tips på fars dags presenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *