Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Snygga ögonbryn för män

En man som noppar ögonbryn

Tjocka, täta, vilda och buskiga. Vissa män, och även vissa kvinnor för den delen, har kraftigare ögonbryn än andra. På vissa har det till och med växt ihop så det är bara ett. Vid en snabb blick kan man tro att de har ett pannband eller hårband.

Då är det dags att ta bort hår, två ögonbryn är det som gäller. Genom att ta bort strån som är på villovägar får du ett mer öppet och fräscht ansikte. Det är snyggt med markerade ögonbryn och det är nu lika accepterat att män sköter sina ögonbryn likväl som kvinnor gör det.

Manliga ögonbryn

Det finns lite olika metoder att ta bort det oönskade buskaget, beroende på hur mycket det är och vad du känner dig bekväm med. Ett enkelt sätt är att raka sig mellan ögonbrynen. Du måste dock vara noga så du inte tar för mycket på någon sida. Det kan upplevas som stubbigt och stickigt när hårstråna växer ut igen. Du kan även vaxa bort dina ögonbryn. En fördel med denna metod är att den håller längre.

Vaxa ögonbrynen

Det kan dock vara lite svårt att veta hur mycket som följer med. Ett tredje alternativ är att plocka med pincett, så kallad noppning. Det gör ont, men du lär dig att stå ut med smärta. Här följer hela hårroten med och du plockar bara bort de strån du ser sitter fel. Kom ihåg att det är bättre att ta lite mindre i början, det känns mer bekvämt att ta lite mindre än att upptäcka att man tagit bort för mycket när det redan är försent.

Var noga och se till att du inte kör får hårt när du väl tar hand om dina ögonbryn. Det kan som sagt bli för mycket av det goda. Du kan enkelt hålla efter med en pincett och noppa bort på en gång när du upptäcker nya strån. Två välvårdade och markerade ögonbryn är så mycket snyggare och manligare än ett vildvuxet.