Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Det kala huvudet – Rakat eller oavsiktligt kalt?

Kalt huvud på man

Det kala huvudet

Ett av de mest utsatta och exponerade delarna på vår kropp är huvudet. Har vi dessutom inget hår, utan är helt kala, är det såklart extra känsligt. Då får huvudet ta emot allt från kyla och blåst till sol och regn. Det spelar förstås ingen roll om du är kal av naturen eller om du rakat dig, huvudet behöver då lite extra vård. Det finns absolut saker du kan göra för att ta hand om ditt kala huvud på bästa sätt och i denna enkla artikel skall vi visa på några av dessa saker.

Ta hand om ditt kala huvud

På det kala huvudet finns en hinna av naturligt fett, och där fastnar både smuts och andra luftföroreningar. Bara det är ju ofräscht, och när dessutom solen skiner och värmer med sina strålar, kan både bakterier och annat börja frodas där. Ditt huvud utsätts dagligen för en massa olika saker som gör att du behöver ta hand om det på bästa sätt för att få ordning på balansen.

Det är en viktig kroppsdel, därför måste vi skydda den och hålla den ren och välvårdad. Det finns bra produkter som är speciellt utvecklade och framtagna för just detta. Det finns rengörande och återfuktande produkter som du ska använda för att få ett bra resultat. Det är även bra med en peeling emellanåt som tar bort döda hudceller och avlagringar.

Produkter för ditt kala huvud

Vilka är då dessa produkter och vad kan du använda för att hålla ordning på ditt kala huvud? Skall du raka ditt huvud för att ha det kalt och snyggt, så finns dessa produkter till din hjälp Lycka till med att ta hand om ditt kala huvud på bästa sätt och njut av livet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *