Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Dofter – Tips bästa dofter

Dofter – Information och guide

Det finns några grundregler man kan följa när det gäller användning av dofter och parfymer. Man kan enkelt säga att de lite tunga och kryddiga dofterna passar bäst på kvällen. När man vill dofta extra och känna sig lyxig och speciell. Hit hör dofter med t ex härlig mysk, vanilj, ambra och den mystiska patchoulin. Parfymer är härliga i lagom mängd.

Doft bästa doft

De lättare och mer sportiga dofterna passar bäst på dagen, på jobbet och alla tillfällen när man bara vill ana en lättare doft. Hit hör t ex mandarin, jasmin och vit lilja. man skall balansera sin parfym och sina dofter så att det blir lagom mycket vid rätt tillfälle.

Köpa parfymer

När du ska köpa en ny parfym, kan du först testa på en s k doftstrip. Om du tycker om doften kan du spruta lite på handleden. Låt doften utveckla sig en bra stund innan du bestämmer dig. En doft utvecklas och ändras efter några timmar, så ta god tid på dig och ha inte för bråttom.

Testa inte för många åt gången. Det räcker med tre eller fyra dofter, sedan blandar hjärnan ihop dem. var noggrann och ta dig tid när du skall dofta på dina nya parfymer. Blanda inte ihop dem och dofta ordentligt i lugn och ro. Det är värt lite tid för att du skall få den bästa parfymen.

Komihåg att en doft kan utvecklas olika på olika personer. En parfym som doftar helt underbart på någon annan, kan dofta helt annorlunda på dig. Det är individuellt och alla har olika grunddofter i sig själva. Se till att du köper rätt doft för just dig och din grunddoft.

Här kommer lite tips och idéer om just parfymer

Herrparfym man

Förvara alltid dina parfymer på ett mörkt och svalt ställe. En oöppnad flaska kan du med fördel förvara upp och ned. Använd inte parfym om du ska vistas i solen längre stunder. Det kan utveckla pigment-färger.

Om du ändå vill ha parfym när du är i solen, kan du ta den t ex i hårfästet i nacken eller bakom öronen.

Undvik att spruta på kläderna. Det kan uppstå fula fläckar som är svåra att ta bort. Dessa fläckar sitter kvar och är många gånger omöjliga att få bort. Speciellt om du har en mörkare lite starkare doft.

Ditt luktsinne är som mest mottagligt på eftermiddagen. Det är då du ska testa och välja ut din favoritparfym.

Man känner sig alltid mer välvårdad och proper när man doftar gott. Testa dig fram till en eller flera parfymer som du trivs med. Se även till att du köper dina dofter online. det är vanligtvis bättre priser på nätet när du skall köpa ny parfym.

Köp en bra doft som passar dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *