Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Movember – Mustasch i november

Movember är riktigt populärt!

November har blivit Movember. För att visa att vi stödjer alla mäns rätt till ett hälsosammare och lyckligare liv, uppmanar vi alla män att odla sin mustasch under Movember.

Vi vill krossa alla tidigare idèer om att en man skulle vara svag om han mår dåligt, råkar ut för någon sjukdom eller på något annat vis inte mår bra.

Movember startade för ett antal år sedan och har verkligen växt sig starkare med åren. Vi är många män, som odlar vår mustasch just denna månad för att stödja denna kamp. Vi män drabbas av dessa farliga sjukdomar om vi inte upptäcker dem i tid och gör något åt det.

Prostatacancer.
Testikelcancer.
Mental ohälsa.

Det här är de största hälsofarorna för oss män. Dessa faror växer med att vi blir fler, men även för att vi inte tar hand om oss på bästa sätt. Vi behöver vara alerta och verkligen söka hjälp och gå på kontroller innan det blir försent.

Och vi väntar in i det sista med att söka hjälp hos läkare. Det är därför vi dör tidigare än kvinnorna. Känner du att något är fel i kroppen, så sök hjälp i tid. Det är därför vi män ofta dör i förtid, helt i onödan.

För både vår egen skull och för våra nära och kära är det dags att vi ändrar på detta nu. Det är viktigt att vi mår bra, för det är när vi är friska som vi är just starka och osårbara.

Vi lever i ett samhälle som ska vara så jämlikt, så nu är det verkligen på tiden att vi ställer upp för männen och för varandra. Börja ta hand om dig. Gå på regelbundna kontroller.

Känner du att något är annorlunda eller känner på dig att något inte står rätt till, sök hjälp. Ta väl hand om dig, för det är du verkligen värd.

Odla din mustasch i november, eller börja odla skägg.

Movember en månad för oss män.