Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

10 skäl att dejta en man med skägg

Med den senaste trenden att män odlar en imponerande ansiktsbehåring är det inte konstigt att fler kvinnor lockas till skäggiga män.

Om du undrar varför skägget har förvandlats till en ny symbol för sexuell attraktion och varför fler tjejer väljer att träffa män med skägg, här är tio skäl som klargör den senaste trenden.

  1. Ett skägg gör en man ännu mer manlig. Att ha ett fullvuxet skägg får en man att se mer mogen och självsäker ut, vilket är precis vad de flesta kvinnor letar efter när de söker sin partner. Dessutom finns det många skäggstilar som aldrig blir gamla som de här!
  2. Skägget gör gos och kyssar mycket roligare. Ett mjukt och stickande skägg är den perfekta tändningen för de flesta tjejer som gärna delar dessa intima stunder med en man med skägg.
  3. Män med skägg är öppna för äventyr. En man som har modet att ta steget för att odla ett fullvuxet skägg är definitivt inte en tråkmåns. Välj att träffa en skäggig man så kommer du aldrig att bli uttråkad! Spontana överraskningar och spännande nya upplevelser kommer att bli en del av ditt lyckliga nya liv. Om du vill uppleva nya äventyr och aldrig ha ett tråkigt ögonblick igen – det här är det bästa valet du kan göra när du väljer en ny partner.
  4. Skägg kan ge det riktigt eleganta utseendet. Att kombinera ett välskött, trimmat skägg med en snygg outfit kan göra en skäggig man helt enkelt oemotståndlig!
  5. Ingenting kan slå känslan av att försiktigt stryka ett fullvuxet skägg i ansiktet på din älskade. Kittlingen och mjukheten i skägget är mycket svåra att stå emot och din man kommer att älska dig ännu mer när du försiktigt smeker hans skägg.
  6. Skägget skyddar din älskades ansikte så även på de kyligaste dagarna blir han varm och glad, speciellt när du är i närheten för att njuta av ögonblicket.
  7. Ett fullvuxet vackert skägg är en symbol för uppror och självförtroende, och låt oss inse det damer – vi alla gillar bad boys! Dessutom är ett välskött skägg ett bevis på att din man har tålamod och kan vara engagerad nog för att odla det och ta hand om det. Det betyder att killen kommer att vara tålmodig och engagerad i dig också!
  8. Skäggiga män är faktiskt friskare. Det är bara naturligt för en kvinna att leta efter en partner som är stark och frisk, och vetenskaplig forskning har visat att skägg faktiskt kan minska risken för hudcancer och sakta ner åldrandet på grund av att det blockerar upp till 95% av de skadliga UV-strålarna.
  9. Lumbersexuals är det nya! Ja, kvinnor älskar en man med ett grovt skägg som verkar redo att ta ner några träd med en stor och tung yxa.
  10. Skägget får en man att se mer mogen ut. Säg hejdå till den människa som möter barnen och hjälp till en mycket mer mogen look av en skäggig kille! Ett fullvuxet skägg är en symbol för manlighet och visdom.

Sammantaget, om du väljer att träffa en man med skägg kommer du att känna dig glad, vårdad, stolt och ständigt lockad till din kille. Skägg är tidlösa och kan kombineras med både ett mer avslappnat utseende och en klassisk och snygg look. Alla kommer att märka din man, och du kommer aldrig att bli mer stolt och säker på valet du har gjort om du väljer en skäggig man vid din sida!

Så om du har undrat varför män med skägg ständigt tar din uppmärksamhet – gör det inte. Det ligger helt logiskt resonemang bakom denna trend. Fortsätt och följ ditt hjärta – ring den skäggiga mannen du träffade på festen igår kväll. Det kan säkert bli den bästa och största kärlekshistorien i ditt liv!