Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Tips – Så får du ett snyggare skägg

Tips för bästa skägg

Bra tips för det bästa skägget

Vi här på manly.se tycker att ett skägg skall man stolt och glad över. det är en prestation att skapa sig ett snyggt och coolt skägg. Det är dock bara början på din resa med skägg. Du kommer att behöva hålla ordning på skägget och i denna artikel skall vi visa på ett par av de bästa tipsen för att få ett snyggt skägg.

Här är tips för att få det bästa skägget

Ditt skägg slutar aldrig att växa

Ditt skägg fortsätter att växa precis som övriga håret på kroppen och speciellt på huvudet. Du kommer att behöva hålla det trimmat och verkligen ta hand om det för annars drar det iväg och blir ovårdat och ovårdat skägg är inget snyggt skägg.

Skäggvård är en nödvändighet

Du behöver som sagt lägga lite tid för att du skall se så bra ut i ditt skägg. Inget konstigt med det. När du fått in rutinen, så kommer det att gå snabbt och du kommer att göra det automatiskt. Om ansiktsvård för dig hittills inneburit ett snabbt stänk i handfatet är det dags att tänka om. Du skall se över det när du duschar och sedan vid spegeln i badrummet, så att det ser snyggt och trimmat ut.

Håll ditt skägg mjukt

Inget skägg är det andra likt och du kommer att behöva hålla det mjukt och skönt. Det är bäst både för dig och din tjej. Alla skägg växer olika och vissa spretar mer än andra, men det finns produkter för att hjälpa dig när du har ett spretigt skägg. Köp en bra skäggolja och använd den när du känner att skägget är lite extra bångstyrigt.

Skaffa rätt trimmer och verktyg

Är du seriös med ditt skägg och har tänkt att ha det länge, så skall du absolut köpa en bra trimmer samt riktiga verktyg för att hålla ditt skägg  trimmat och snyggt. En precisionstrimmer, olja och balsam, det kommer du långt med. Skäggvård är inget svårt.

Bär upp ditt skägg på ett snyggt sätt

Rör inte ditt skägg för mycket under dagen, för då blir det tovigt och fett. Det skitar liksom ner skägget varje gång du drar eller leker med det. Låt det vara så mycket du kan under dagen och ta hand om det på morgonen och kvällen.

Trimma ditt skägg runt läpparna och försök att äta och dricka utan att det fastnar i skägget. Då är det absolut enklare och lättare att hålla ditt skägg snyggt och fint.

Inget konstigt. Det är enkelt! Se till att du använder dig av de tips som du hittat i denna artikel, så kommer du att ha ett snyggare och bättre skägg framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *