Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Gents ökar stort här inne på sajten

Försäljningen av Gents produkter ökar 2017

Vi här på manly.se är ju en sajt där du hittar hudvård för män i många olika kategorier. Vi har ett stort antal produkter av olika sorter och har fokuserat mycket på skäggprodukter och saker runt skägg – och mustaschvård. Gents är ett riktigt bra företag på många vis och vi har 2017 lyckats att öka försäljningen kraftigt av deras fina produkter. Det är riktigt kul och vi ser fram emot att fortsätta denna ökning under resten av 2017.

Här kommer du till Gents fina och stora sortiment

Höga mål under 2017 vad gäller försäljning

Vi satte tydliga och höga mål inför 2017 hur vi ville lyfta denna sajt vad gäller både trafik och konvertering. Vi har inte nått ända fram ännu pga av flera olika saker som ligger utanför webben tyvärr. Privata saker har kommit emellan och fokus har inte legat på sajten de senaste månaderna alls tyvärr. Vi hoppas nu kunna fokusera hårdare på sajten och få den att lyfta ytterligare vad gäller placeringar hos Google, försäljning, konvertering och annat.

Det är ett riktigt roligt arbete och vi ser fram emot det med stor tillförsikt. Det finns mycket att göra i denna roliga nisch och vi tror att speciellt Gents och deras produkter kan vi sälja mycket mer av framöver. Rätt fokus, så kommer resultaten. Vi har nästan slagit förra årets försäljning av märket redan och det har ju inte ens gått halva året än av 2017. Det känns mycket bra!

Ökat antal inlägg

Vi siktade på att skriva många bra och informativa inlägg när året startade och det är fortfarande målsättningen. Nu skall vi öka aktiviteten här inne samt exponeringen av bland annat Gents produkter är det tänkt. Det skall bli spännande att se vad detta kan göra för synlighet, konvertering och försäljning. Riktigt spännande! Det var ett tag sedan jag skrev detta inlägget, men målsättningen är densamma nu som då. Vi arbetar vidare med sajten och produkterna här inne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *