Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Tunnhårig – Behandling tunnhårighet

Vad gör man åt tunt hår?

Du har säkert sett reklam om att du kan få tjockt och glänsande hår, och att du aldrig får problem med tunt hår igen, men ska sanningen fram så har resultaten av dessa produkter för tunt hår varit mycket varierande och långt ifrån lyckade. Dessutom har de kostat alltför mycket pengar.

Vi kan erbjuda dig det bästa alternativet för tunt hår

Toppik hjälper dig att tillfälligt kamouflera ditt tunna hår. Toppik är ett spray som innehåller ett keratinprotein, och när du sprayar det på ditt hår fastnar proteinet på hårstråna som då upplevs som både fylligare och kraftigare.

Tunnhårig

Håret ser helt äkta ut och håller tills du tvättar ur det. Välj en färgton som är nära din egna hårfärg för att få det hela att se naturligt ut. Om det skulle vara så att du har alldeles för lite hår för att det ska fungera med Toppik, är det enklast att raka av sig håret.

Vill du ha det riktigt slätrakat väljer du Headblade

Det är en produktserie med en rakhyvel som är anpassad just för huvudrakning. Serien innehåller alla produkter du behöver, allt från rengöring till eftervård och solskydd. Här ser du Headblade produkterna

Det är så viktigt att skydda huvudet/skalpen. Det är ju ett av våra mest utsatta ställen på kroppen. Det är vanligt att vi män får cancer just på skalpen. Ta hand om huvudet, vare sig du behåller ditt hår eller om du bestämmer dig för att raka av dig det.

Tunnhårig – Då hjälper dessa hårprodukter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *