Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

3 minuters morgonrutin för en bättre hud

Vi har alla våra morgonrutiner. En snabbdusch, tandborstning, två ostmackor, en rykande het kopp kaffe och dagens tidning – en rutin som i stort sett går per automatik och gör oss redo för allt vad dagen har att erbjuda. Men hur redo är din hud när du vrider om nyckeln i låset går och hemifrån?

Kan du unna dig själv tre minuter varje morgon? För det tar faktiskt inte längre tid än så att genomföra de tre hudvårdsstegen för att bibehålla en sund hud.

1. Ansiktsrengöring

Första steget i din hudvårdsrutin är perfekt att kombinera med morgonduschen. Samtidigt som du har schampo i håret tar du ansiktsrengöring exempelvis Neville Clean & Shave, motsvarande en tiokrona och masserar in i ansiktet. Skölj sedan av ansiktet samtidigt som du sköljer av schampot.

2. Ögonkräm

När du kommit ut ur duschen och torkat dig är det dags för andra steget i din hudvårdsrutin – ögonkräm. Ta ögonkräm, exempelvis Recipe For Men Under Eye Gel, motsvarande ett knappnålshuvud och applicera i en cirkel längs benkanten runt ögat. Ett tips är att förvara ögonkrämen i kylskåpet, då är den härligt iskall och får dig att vakna på ett kick.

3. Ansiktskräm

Efter ögonkrämen är det dags för ansiktskräm, det tredje och sista steget i din hudvårdsrutin. Ta ansiktskräm, exempelvis Elemis Daily Moisture Boost, i mängd motsvarande storleken av en ärta och fördela i ansiktet. Nu är du redo att hugga in i de där goda ostmackorna.

Innan du börjar unna dig själv och din hud tre minuter om dagen och börjar med din nya morgonrutin är det viktigt att du ser till att du har rätt hudvårdsprodukter på badrumshyllan. Du hittar de här på manly.se!