Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Hur får man bort finnar på ryggen snabbt?

Man med finnar på ryggen

Hur får man bort finnarna på ryggen?

Vi får en del läsarfrågor in hit via kontaktformuläret mellan varven och en fråga, som ställdes nyligen är om hur man kan få bort finnar på ryggen. Vi skall i denna artikel försöka att svara på den frågan på bästa sätt. Det finns flera olika sätt att få bort finnarna på ryggen, beroende på vad det är för typ av finnar man har.

Här nedan kan du läsa om hur man gör för att få bort finnarna

Nedan har vi samlat några tips för dig som du kan använda för att minska risken att finnar uppstår på din rygg.

Skrubba ryggen

Se till att du köper en bra skrubbhandske eller en skrubborste för ryggen. Detta gör att ryggen blir renare och porerna öppnas upp liksom. Du får bort överblivna och döda hudceller och huden blir på så sätt renare. Skrubba lite varje gång du duschar. Torka ryggen helt torr när du är klar.

Sätt upp håret i en tofs

Har du längre hår i nacken, så se till att du har det i en tofs. Det är kanske inte alla killar som har hår ända ner i nacken, men har du det, så blir det väldigt varmt och svettigt under håret där och då bildas det finnar snabbare. Huden skall andas.

Ta av dig tajta varma kläder inomhus

Tajta varma kläder som sitter åt över ryggen kommer ge upphov till fler finnar. Det blir extra svettigt och då kan det skapas fler finnar helt klart. Se till att ha luftiga plagg upptill och speciellt när du vistas inomhus mycket.

Använd speciell kräm för finnar på ryggen

Du kan använda dig av kräm för att bli kvitt finnarna på ryggen. Se till att du köper rätt produkt bara, så att den verkligen hjälper dig. Rätt produkt för rätt sorts finnar.

Sola ryggen så fort du kan

Se till att din rygg får extra mycket sol på sig så fort du kan. Antingen här eller utomlands. Ha bar rygg så ofta du kan när solen skiner. Det finns även de som förespråkar solarium för finnarna på ryggen, men det låter vi vara osagt.

Sportar du mycket

Blir du lätt svettig på ryggen och känner dig flottig i huden, så se till att du sköljer av dig och gärna skrubbar med borste på ryggen, som vi nämnde här ovan. Svett är inte bra för din rygg alls vad gäller finnar.

Använd däremot inte tandkräm på finnarna någonstans på kroppen. Det är inte bra att torka ut dem på det sätt som tandkräm gör, utan använd riktigt produkter som verkligen är avsedda för finnar och ryggen.

Hoppas att dessa enkla tips och råd om finnar på ryggen hjälper dig och att du skall bli finnfri så snabbt det bara går. Det finns flera andra saker man kan göra, men dessa tips i denna artikeln är enkla och kostar inte så mycket att genomföra. Har du fortfarande problem med finnar, så kan du alltid titta in i vår webbutik för att finna rätt produkt för dina finnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *