Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Brooklyn Soap Company Beard Oil – Skäggolja

Brooklyn Soap Company Beard Oil på bord

Skäggolja från Brooklyn Soap Company

Denna skäggolja har ett riktigt coolt namn. Den är egentligen gjord i Tyskland, men har den där härliga stämningen av Brooklyn, New York över sig. Den ger bra näring till ditt skägg och mjukgör verkligen huden under skägget. Precis som den skall. Nu skall vi se vad Brooklyn Soap Company Beard Oil går för.

Doften

Denna skäggolja doftar precis så som du kan förvänta dig av en bra olja. Den är en blandning av flera olika organiska oljor och man kan urskilja dofter av lavendel, rosor, barrdoft från cembratall, citron och apelsin. Det doftar gott helt enkelt kan man säga utan krusiduller.

Förpackning och flaska

Det är en neutral förpackning och likaså flaskan är lite neutral. Den sticker inte ut på något sätt, utan man får en skäggolja och den levererar både på utsidan och insidan om man så säger. Även till denna flaskan finns det en pipett och det är ju självklart ett extra plus. Pipett gör ju doseringen så mycket enklare. det borde alla leverantörer och producenter av skäggoljor ta fasta på.

Sammanfattningsvis

Älskar du New York och då speciellt Brooklyn, så är denna skäggolja helt klart för dig. Den har en bra doft, men lite neutral design på flaskan kan man säga. Den ger dig vad du behöver för att hålla dig skägg snyggt och näring, men inget mer om man så säger. Det finns flera fina märken inom nischen, som även ger en fräck design och en cool förpackning.