Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Deodorant eller antiperspirant – vad verkar bäst mot svett?

Dick Johnson Excuse My French Deodorant Whiskey & Vanilla

Att hålla kroppsodörerna i schack är inte alltid det enklaste. Inte heller är det varje dag du kommer ihåg att välja lämplig färg på skjortan för att vara säker på att eventuella svettringar inte syns. Och skulle du ha oturen att varken odören eller färgen är på din sida så sker det självklart när det är som mest olämpligt.

När du väljer produkt till dina armhålor finns det två saker du ska titta efter – deodorant och antiperspirant. Det finns deodoranter, antiperspiranter och produkter som är en kombination av deodorant och antiperspirant. Du ska välja den sistnämnda för att få det bästa av två världar. En deodorant innehåller ämnen som verkar ”deodoriserande” – odörborttagande. Helt enkelt gör deodoranten att svetten inte luktar. En antiperspirant innehåller däremot ämnen som blockerar svettkörtlarnas mynning och därför gör att du inte svettas på just det område du använt produkten.

Recipe For Men Antiperspirant Deodorant är en kombinerad deodorant och antiperspirant och gör att du slipper både lukt och svett. Så gör som Mark Zuckerberg, Barack Obama och Steve Jobs – lägg din energi på något viktigare.