Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Fräsch vinterhud – Skaffa bästa vinterhuden

Få fräsch vinterhud

På vintern är det vanligt att man känner sig både lite blek och grå när man ser sig i spegeln. Men det kan man råda bot på med enkla medel. Så här skaffar du fräsch vinterhud. Bra produkter för bästa vinterhuden.

Här kommer vi att ge dig de bästa tipsen för din hud. Du kommer att se både fräsch och pigg ut.

Vinterhud

Fukt och åter fukt för din vinterhud

Vintern sliter hårt på huden eftersom kylan torkar ut. Nu behöver huden all hjälp den kan få. Smörj ansiktet både morgon och kväll med en bra fuktighetskräm. Det finns särskilda nattkrämer som är vårdande medan du sover. Välj gärna en något fetare nu på vintern.

Var noga med rengöringen för din vinterhud

Utöver din dagliga rengöring av ansiktet kan du rengöra på djupet med hjälp av en peeling 1-2 gånger i veckan. Denna scrubkräm masseras försiktigt in så att alla döda hudceller försvinner. Skölj av med ljummet vatten och avsluta med kallt. Badda huden torr och lägg på din vanliga fuktkräm.

Runt ögonen ska du helst använda en ögonkräm som är speciellt anpassad för den känsliga huden där. Den stramar åt huden. Använd även den morgon och kväll och du kommer snart att se mycket piggare ut.

Om man inte har möjlighet att åka till solen så finns det ändå hjälp att få lite färg. Brun utan sol krämer är lösningen. Det är förstås fusk men det ger en snygg färg till ansiktet som ser naturlig ut. Färgen sitter ca 4 dagar, sedan är det dags att smörja in sig igen.

Ta hand om dig och din hud i vinter. Sköt om din hud och ge den bästa omvårdnad så mår den mycket bättre.

Känn dig pigg och glad i vinter med våra enkla tips för bästa vinterhud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *