Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Mr Bear Family – Woodland Skäggolja

Mr Bear Family Woodland Skäggolja

Detta är en riktigt fin svensk produkt. Skäggolja när den är som bäst! Inte bara den fräckaste förpackningen på marknaden utan även en riktigt bra doft! Den doftar som sagt gott och nu skall vi presentera mer om denna fina skäggolja.

Doften

Doften är helt klart matchande det coola namnet och den doftar riktigt bra! Mustig doft och den för tankarna till de djupaste svenska skogarna. Precis som namnet antyder. Det är så härligt när en produkt verkligen når upp till namnet och den coola förpackningen. Detta ger denna mycket fina skäggolja bra betyg av högsta klass!

Förpackning och flaska

Förpackningen är absolut en av de allra coolaste av alla på den svenska marknaden helt klart! Den levereras i en toarulle. Den coolaste toarulle du har sett! Etiketten är riktigt snygg med en björn på! Här har de förstått hur man skall applicera sin skäggolja och pipetten finns på plats i flaskan. Perfekt för att få rätt mängd olja i sitt skägg. Tummen upp!

Sammanfattningvis

Detta är en riktigt bra skäggolja helt klart! Med denna fina olja blir du en man och den passar alla sorters skägg. Vi rekommenderar absolut denna mycket fräcka skäggolja! Tummen upp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *