Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Proraso skäggolja – Italiensk skäggolja

Proraso logotyp

Proraso en av många skäggoljor

Proraso är en av de många skäggoljor som finns på den svenska marknaden idag. Den har en relativt gedigen historia och syns med sin färg som är orange. Denna skäggolja som kommer från Italien och riktar sig till dig som har lite större skägg. Då fungerar den allra bäst. Har du ett magnifikt större skägg, så passar denna olja som handen i handsken.

Doften av Proraso

Denna skäggolja doftar av citrus och cederträ. Den är gjord i Italien och det märks på doften. Italienarna kan det där med doft. Den har en helt ok doft kan man lugnt säga.

Förpackning och flaska

Vi tycker att designen är cool och snygg. Vi gillar färgen och designen är snygg. Flaskan kommer i en kartong och du kan enkelt se hur du skall applicera skäggoljan. Denna flaskan har även pipett och det är ett riktigt bra plus. Det är så mycket enklare att applicera oljan med en pipett.

Sammanfattningsvis

Detta är en olja som faller i mitten av skäggoljor. Den sticker inte ut på något vis, men gör sitt jobb kan man säga. Jag är lite patriotisk vad gäller inköp av skäggoljor och skulle egentligen köpa en svensk produkt om jag fick välja.