Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Porer – Problem med porer

Har du problem med porer

Ett vanligt problem som många har är stora porer, och då framförallt i T-zonen, dvs panna, näsa och haka. Genom att sköta om huden på ett bra sätt kan man mildra och dämpa detta problem, eftersom det inte går att få bort det helt.

Tar man inte hand om sin hud dröjer det inte länge innan den ser trist och grå ut. Smuts lägger sig i de stora porerna och gör att de ser större ut. Med enkla medel kan du minska dessa problem. 1-2 gånger i veckan ska du göra en djup-rengöring, även kallad exfoliering, av din hud. Med hjälp av en skrubbkräm tar du bort all smuts och döda hudceller och därigenom får du en fräschare och spänstigare hud.

Porer

Noggrann med dina porer

Vill du göra en ännu noggrannare rengöring kan du nu lägga på en lermask. Dessa rengör på djupet, tar bort fett på huden och är porsammandragande. Efter att du tvättat av dig skrubbkrämen och torkat ordentligt stryker du ut ett lager lermask över ansiktet. Undvik området runt ögonen.

Låt den torka in ordentligt. Skölj sedan först med ljummet vatten så alla rester försvinner och avsluta med kallt vatten för att porerna ska sluta sig ordentligt. Lägg på en välgörande fuktighetskräm.

För att ha en bra rutin av skötseln av ansiktet ska du använda ansiktsvatten varje dag. Det drar ihop porerna och tar hand om huden på ett bra sätt. Badda ansiktet med en bomullstuss som du fuktat med ansiktsvatten. Ansiktet ska du först ha rengjort med dina vanliga dagliga rengöringsprodukter.

Använd ansiktsvatten för dina porer

När ansiktsvattnet torkat in ordentligt lägger du på din vanliga fuktkräm. Till sist kan du täcka porerna med särskilda produkter som är anpassade för just detta. De täcker bra och dessutom hindrar de att smuts tar sig ner i porerna.

Ta hand om din hud och var noga med rengöring och övrig vård. Följ våra enkla råd och du kommer att få en smidigare hud med mindre och färre porer.

Ta hand om ditt ansikte och dina porer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *