Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Snygga händer – Få välvårdade händer

Hur du får snygga och välvårdade händer

Bland det första man ser hos en människa är deras händer. Man använder dem hela tiden, vad man än ska göra. Därför är det viktigt att sköta om dem. Dels för att de ska se bra ut, och även för att de är värda en skön och fin behandling. Se till att alltid ha vackra rena händer.

Kvinnor ser alltid en mans händer

Bland det viktigaste är ju förstås att man tvättar sina händer så man är ren och fräsch. Det är bra även ur den synvinkeln att du håller dem rena och fräscha från bakterier, som du annars lätt sprider via dina händer. Se alltid till att ha tvättade och rena händer. Då håller du dig faktiskt friskare.

Få vackra händer

Klippa dina naglar

När du ska klippa dina naglar ska du klippa rakt av. Klipp inte ner på kanterna, då är det risk för nageltrång. Jämna till med en fil, sandpappersfil är den bästa. Fila från kanten och inåt för bästa resultat. Var noggrann och slarva inte. Det ger bästa resultat om du verkligen tar dig tiden att klippa dina naglar på rätt sätt. Nagelvård är superviktigt för händerna.

Nagelbanden

Nagelbanden kan du föra tillbaka med t ex en manikyrpinne eller en s k hovsticka. Men var väldigt försiktig. Se till att nagelbanden är mjuka. Kom ihåg att inte trycka på den vita delen på nageln.
Det kan skada och deformera nageln. Nagelbanden är känsliga och behöver lite omtanke för att må bra och hjälpa dina naglar och dina händer på bästa sätt.

Har du löst skinn runt naglarna kan du med hjälp av en nagelbandsskärare skära bort lös hud. Var försiktig så inte frisk hud skadas.

Alternativt använder du en nagelbandsremover. Pensla på det utsatta området och låt verka några minuter. Ta sedan bort den lösa huden med din hovsticka. Använd inte removern om du har inflammerade nagelband. Kom ihåg att tvätta händerna noga efteråt.

Nagelbandskräm

Använd gärna en nagelbandskräm som ger extra näring till naglar och nagelband. Till sist tar du en fet och bra handkräm som du masserar in i dina händer.

Ta väl hand om dina händer. De är utsatta för mycket, både när vi arbetar och pysslar med olika aktiviteter. Även väder och vind sätter sina spår. Ge dem lyxig vård varje dag.

Vårda dina händer, så du får vackra händer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *