Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Snygg över 50 – Hur blir man snygg efter 50

Snygg över 50

Här är produkterna för dig över 50

En del män tenderar att bli snyggare ju äldre de blir. Vi hör inte alla till den kategori män, som ser ut som George Clooney eller Brad Pitt, men vi kan ändå göra oss så pass snygga det bara går. Man kan behöva lite hjälp på traven helt enkelt. Det finns självklart hjälp att få och vi har ett flertal produkter som hjälper dig att se snygg och fräsch ut efter 50.

Snygg och fräsch med dessa:

Ansiktstvätt

Tvätta rent ansiktet från små partiklar av smuts och tvätt. Detta är verkligen ett måste och kommer hjälpa dig enormt i din jakt på att se fräsch ut. Detta gör skillnad!

Fuktkräm

Att fukta huden i ansiktet är guld värt. Huden får ta mycket stryk av sol, skit, föroreningar, vind samt annat och då är en bra fuktkräm ett steg på vägen mot att se pigg och fräsch ut. Fuktkräm balanserar din hud. Tar bort rynkor och ger huden en bra lyster.

Ögonkräm

En bra ögonkräm tar bort påsarna under ögonen samt ger dig en yngre look. Bort med mörka skuggor som ger dig en sliten look.

Rakkniv

Använd en bra och stabil rakkniv. För att få den där nära rakningen som ger ett bra utseende. Inget slarv.

Pincett

En bra pincett är ett perfekt litet verktyg för att få bort de där små hårstråna som tenderar att växa på de mest genanta ställen när du fyllt 50.

Näshårstrimmer

Jodå. Håren i näsan växer när man blir äldre och du vill inte ha ett bo av hår i näsan. Använd en bra näshårstrimmer för att få bort spretiga strån och få bättre hygien i näsan. Använd absolut trimmern till att göra rent i öronen samtidigt. Det växer även där ja.

Bodylotion

Huden förändras när du blir äldre och den tappar sin smidighet och elasticitet när man åldras. Bevara din hud smidig med en bra bodylotion.

Detta är produkter som hjälper dig att se ung och fräsch ut när du är över 50. Det är kvalitetsprodukter hela vägen från Gents.

Kvalitetsprodukter från Gents