Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Gents – Ett av våra märken vi säljer

Vi säljer ju flera fina märken här online

Gents är ett av de bästa märken vi säljer här hos oss just nu. Vi har relativt många märken, men Gents är ett av de mest populära. Inget konstigt med det alls, Gents är ett riktigt bra märke. De har allt du behöver för att hålla koll på ditt skägg, mustasch och din hudvård. De har samma fokus som vi själva har nämligen hudvård för män samt skägg och rakning på en hög nivå.

Gents håller till i Helsingborg och har det största sortimentet av manlig livsstil och hudvård i Sverige. Detta är deras egen utsaga, men de har verkligen ett stort och brett sortiment av fina och noga utvalda produkter. Det finns en fin bredd vad gäller prisvärda produkter och även de med riktigt hög kvalitet. Vi är glada att kunna erbjuda deras sortiment här inne på vår sajt om manlig hudvård.

Kvalitet är viktigt

Gents arbetar bara med riktigt fina produkter. Det fungerar inte att ha halvdålig kvalitet numera när man skall slå sig fram på Internet med en webbplats där man säljer hudvård till män och detta har Gents absolut förstått. De kör med bra priser och hög kvalitet.

Vi är jätteglada att kunna arbeta med Gents och ser fram emot att kunna sälja bra med ur deras sortiment här från vår sajt under 2016. Vi har egentligen precis börjat att arbeta med vår egen synlighet och skall fokusera på att lyfta ett antal leverantörer och märken här inne under detta året och då är självklart Gents ett märke vi skall fokusera vår kraft på.

Bra priser på produkterna

Idag lär man fokusera både på kvalitet och ett bra pris om man skall kunna konkurrera på ett bra sätt på nätet. Detta har som sagt Gents förstått och de har mycket konkurrenskraftiga priser och som sagt mycket bra kvalitet.

Vi skall inte gå in på detalj vilka produkter vi säljer mest av från Gents, men produkter som är till rakning, hudvård och tillbehör är de produktkategorierna som vi säljer mest av. Vi skall arbeta mer med vår sökmotoroptimering vad gäller produkterna från Gents, så att de förhoppningsvis framöver kommer att ranka bättre hos Google och sälja mer.

Det är ett ständigt arbete på webben, för att webbplatsen skall synas och när man har så många produkter som vi har här inne, så är det tidskrävande att få till allt, ,en under detta året skall vi som sagt försöka att lyfta hela sajten och speciellt ett par av leverantörerna och deras märken, då det absolut finns plats att ta i sökresultaten hos Google.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *