Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Säkerhetshyvel med tillbehör

Safety razor guide

Safety razor, eller säkerhetshyvel som den heter på svenska, blir alltmer populär. Detta beror främst på att den ger en så nära och perfekt rakning. Rakbladen som används till en safety razor är vassa på båda sidor och kallas därför dubbelrakblad. De är tillverkade i rostfritt stål och detta gör att de håller skärpan mycket länge.

Read More
Man i vintermössa

Tips manlig hudvård för svenskt klimat

Klimatet i Sverige är relativt kargt många gånger och det krävs att man verkligen tar hand om sig, sin kropp och sin hud när man bor i Sverige. I denna artikeln skall vi visa på några bra saker som man kan tänka på när man är man och vill skaffa sig fördelar med sig själv och sin hud.

Read More
Fot från man

Vad är nageltrång?

Nageltrång är något som kan drabba vem som helst, och de som haft det vet att det kan göra rejält ont. Nageltrång kan bero på att man klippt naglarna för långt ner eller att man haft för trånga skor.

Read More
Man får ansiktszonterapi

Vad är ansiktszonterapi?

Ansiktszonterapi är en ny spännande, unik behandlingsmetod, där man behandlar grundorsaken till olika besvär Ansiktszonterapi är en blandning av flera olika traditionella behandlingsmetoder, så som zonterapi, akupunktur, reflexologi, kinesiologi, massage m.m.

Read More
Håravfall hos man

Hur motverkar man håravfall?

Vi har nog alla någon gång upplevt att vi tappat mer hår än vanligt. Det kan ha många olika orsaker, och en av dem är näringsbrist. Får vi inte i oss det kroppen behöver visar det sig ganska snart, och ett tecken kan alltså var att vi börjar tappa hår.

Read More