Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Julklappstips – Rakning och skäggprodukter som julklappar

Rakprodukter som julklapp

5 julklappstips 2021 för män

I denna artikel skall vi ge 5 riktigt bra julklappstips för dig som skall köpa julklappar till din pappa, sambo eller någon släkting som är man. Det är 5 premiumprodukter inom rakning och hudvård för män. Med dessa produkter kommer din man, din pappa eller din pojkvän bli riktigt glad och få ett snyggt yttre. Du kan ju självklart köpa dessa produkter även till din son eller en kompis.

1. Hudvård för män

Huden slits varje dag. Föroreningar, vind, sol och annat som gör att skall man se riktigt bra ut och ta hand om den egna huden, så skall man absolut satsa på riktiga produkter. Rakningen sliter även den på huden i ansiktet och man behöver riktigt fina produkter som gör att huden kan hela sig och läka sig själv mellan varven. Du skall använda rätt produkter på rätt ställe. Ansiktsvatten i ansiktet och ingen annanstans. Det är lätt att använda en produkt typ överallt, men alla produkter är gjorda för olika ställen på kroppen, så se till att du har rätt produkt på rätt plats.

Här ser du produkter för ansiktet

2. Skäggolja

En bra skäggolja gör underverk för skägget. Den gör det mjukare och lättare att forma och kamma. En bra skäggolja gör att skägget inte kliar utan du får en bättre hud under skägget. Det är lätt att det blir torr hud under ett skägg och det motverkas av en bra skäggolja.  Skäggoljor innehåller ämnen som återfuktar huden och håller den elastisk och ger skägget en skönare lyster.

Skäggoljor hittar du här

3. Rakborste

En bra rakborste ger så mycket när du skall raka dig. Den mjukar upp huden och tar bort döda hudceller på samma gång. Skäggstråna liksom lyfts upp och detta ger en närmare rakning. Med en bra rakborste kan du bygga ett fint lödder från din raktvål eller ditt raklödder.

Rakborstar hittar du här

4. Rakhyvlar och rakknivar

Det finns en uppsjö med både bra och dåliga rakhyvlar. Se till att du köper en bra och gedigen rakhyvel. Du skall använda den många gånger och det är viktigt att det blir en av bra kvalitet för att du skall få till den där nära och fina rakningen.

Rakknivar ger otroligt nära rakning och kräver sin man för att bemästras.Det finns självklart olika sorters rakknivar och olika kvaliteter även här. Köp en av god kvalitet som ger dig den bästa rakningen. Med en fin rakkniv kan du ju få till den där riktigt nära rakningen som många eftersträvar.

Rakhyvlar hittar du här

Rakknivar hittar du här

5. Skäggfärg

En fin skäggfärg ger verkligen lyster och en speciell look på skägget. Se till att du köper en bra skäggfärg när du skall färga ditt skägg. Skäggstråna är lite grövre än andra strån, så den behöver vara av bra kvalitet.Det finns många nyanser att välja på.

Här hittar du skäggfärg

Detta var 5 riktigt bra julklappstips för män! Se till att du köper dina julklappar i tid, så du hinner få dem levererade hem till dig i god tid innan julafton. Ha en fin vinter och vi önskar God Jul här från manly.se!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *