Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Sailor’s Beard Oil – Antarctica

Sailor's skäggolja

Svenska Sailors beard Oil

Det är extra kul att handla svenska produkter och då passar ju Sailors Beard Oil riktigt bra. Det är helt klart en av de riktigt populära märkena på den svenska marknaden vad gäller skäggoljor och den säljer mycket bra år efter år. Det är en självklarhet egentligen. Bra doft och snygga etiketter är en del av framgången.

Vad är det speciella med denna skäggolja?

Doften

Den doftar som vi nämnde här ovan riktigt bra! Fräsch och friskt! När du öppnar den, så doftar den mint, eucalyptus och citrus. Så fräscht! Det är en doft av “Antarctica”, skämt och sido. Det doftar riktigt gott! En del tycker att den doftar lite mycket tvål, men vi tycker att den doftar mycket fint.

Förpackningen och flaskan

Den är som sagt mycket snygg med den fina etiketten. Förpackningen är bra och ett stort plus med denna skäggolja är den fiffiga pipetten. Man tar så många droppar man vill och sedan masserar man in det i skägget. Enkelt och smidigt!

Oljan är fräsch och känns mycket ren och fin. Den är svensktillverkad och ekologisk. Ett stort plus! Huden under skägget blir mjuk och fin samt skägget mår bra av denna fina olja.

Sammanfattningsvis

Vi sammanfattar denna skäggolja med de enkla orden av att vi verkligen gillar denna fina skäggolja. Snygg design, ekologisk, snygga etiketter och ett bra pris gör den till en av våra absoluta favoriter bland skäggoljor. Att Sailor's Beard Oil är svensktillverkad är bara ännu ett plus i kanten.