Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Fotvård – Bästa fotvård

Världens bästa Fotvård

Det är lätt hänt att man glömmer bort att vårda sina fötter. Det är dags att vi börjar ta hand om dem för det är ju trots allt dem som bär upp oss varje dag och tar oss dit vi vill varje dag. De är verkligen värda all omvårdnad och skötsel.

Mår dina fötter bra, så mår du själv mycket bättre. Du känner dig piggare och orkar mer helt klart med omhändertagna fötter. Använd en fotkräm för bästa resultat med dina fötter.

Bästa fotvård

Bästa fotvården

För att du ska känna dig fräsch ska du helst tvätta dina fötter varje dag. Tvätta och skölj noga. Det är jätteviktigt att torka riktigt torrt. Finns det fukt kvar är det risk att det kan utveckla fotsvamp.

För att du inte ska glömma bort dina fötter tycker vi att du ska ha en särskild fotvårdsdag i veckan. Då behöver du ett fotvårds-kit som innehåller bl a fotfil, nagelklippare, nagelfil och en bra fotkräm. Har du stora problem med hård hud kanske du behöver en fothyvel.

Börja med att låta fötterna vila och mjuka upp sig i varmt och skönt vatten. Kanske i badkaret när du ändå badar. Annars går det naturligtvis lika bra i en fotbalja.

Börja sedan med att fila bort hård och död hud. Vilken fotfil du använder är upp till dig. Det finns så många att välja på, prova dig fram och välj en som passar dig. Fila extra på hälen, där är det alltid mer förhårdnad.

Om du har mycket hård hud kan du använda en fothyvel med rakblad. Var försiktig så du inte tar för mycket. Ta det sista med vanliga fotfilen.

Skölj av fötterna och därefter torkar du riktigt torrt med en handduk. Torka extra mellan tårna.

Klipp alltid av naglarna rakt. Klipper du för långt ner på kanten är risken stor att du får nageltrång.

Fila naglarna med en nagelfil och tryck försiktigt ner nagelbanden.

Smörj till sist in fötterna med en skön fotkräm. Det finns krämer speciellt anpassade för fötter, som vårdar och håller dem mjuka på ett bra sätt.

Ta väl hand om dina fötter

Mår dina fötter bra så mår hela du bra. Det är dessutom fräscht med välvårdade fötter, både för dig själv,
och för alla andra. Du vill ju inte framstå som en grottmänniska när du skall dejta vackra kvinnor.

Världens bästa fotvård

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *