Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Brazil’s Lion Tamer’s Beard Oil – Sawdust

Brazils Lion Tamers Beard Oil Sawdust

Trots sitt speciella namn, så är denna skäggolja svensktillverkad. Riktigt kul med fina svenska produkter! Det finns flera olika dofter av Brazil's Lion Tamer's Skäggolja. Här kommer en liten recension av denna fina skäggolja:

Doften

Denna skäggolja håller vad den lovar och vad namnet antyder. Den doftar sågspån absolut! Riktigt coolt om du frågar mig! En del kan tycka att den doftar lite väl mycket, men man kan använda färre droppar och då blir doften mer angenäm. Med denna doft blir du hårdast på festen helt klart!

Förpackning och flaska

Denna flaskan har ingen pipett. det stör lite faktiskt. har man tidigare använt skäggoljor med pipett, så vet man hur enkelt det är att applicera dessa oljor. man får använda flaskan att droppa ut innehållet i handen och sedan massera in det i sitt skägg. Inte så bra. Det hade varit riktigt bra om det fanns pipett, så man enklare kunde applicera oljan i skägget.

Etiketten är rätt cool tycker vi och den är hård om man nu kan säga så om en etikett. Tuff design!

Sammanfattningsvis

Detta är en helt ok skäggolja och den doftar lite annorlunda helt klart! det är dock svårt att applicera den i skägget, då det saknas pipett. Sätt dit en sådan och det skulle absolut höja betyget på denna olja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *