Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Skäggtips – Tips när du har skägg

Här får du Skäggtips

I denna artikel skall du få några bra och användbara tips när du har skägg. Det är snyggt med ett välvårdat skägg och det finns några bra skäggtips för att du skall få det där snygga och ansade skägget.

Har du långt skägg är det smidigast att ansa med en sax. Se till att du har en bra skäggsax som du trivs med. Bra produkter och hjälpmedel är det som gäller, annars kommer du inte att använda dina saker.

Skäggtips

Speciellt inte om du har lite bråttom när du skall göra din morgonrutin vad gäller ditt skägg. Detta gäller inte bara produkter när du skall ansa ditt skägg utan alla produkter du köper för att hålla och erhålla ett stort snygg ansat och välvårdat skägg.

Till kortare skägg använder du skäggtrimmer

När du har ett lite kortare skägg, så använder du absolut en skäggtrimmer när du vill få bästa resultat. Det ger den där lite tuffa och coola attityden och det bästa resultatet när du har kort skägg. Det ser snyggt ut när det är ett så kallat två dagars stubb. Minns du Don Johnson som var med i Miami Vice, så vet du hur detta två dagars stubb skall se ut.

Det var han som introducerade det till världen. Han var först med det korta snygga skägget.

För att få till kanterna på det korta skägget, så använder du dig av en hyvel och ansar till kanterna på skägget. Det ger en tuffare look och helt klart ett mer vårdat skägg. Ta hyveln för att få det riktigt snyggt längs med kanten.

Skäggolja ger ett bättre skägg

För att få till den där riktigt snygga looken och ge skägget det där lilla extra, så gör du bäst i att använda en skäggolja. Du kan även använda vanligt hårvax, men det ger extra lyster och stabilitet med en bra skäggolja. Du köper skäggolja online här. Det blir fräscht när du applicerar oljan i skägget.

Ansa skägg

Forma din mustasch

En snygg mustasch är rikrigt coolt tycker vi här på Groomingonline.se. En riktigt bra mustasch är både snyggt och ger ett bra utseende på den som bär upp den. Vill du se snygg ut i din mustasch och få den på plats, speciellt om du har lite längre mustasch, så använder du ett bra mustaschvax. Har du lång mustasch som du vill snurra och forma krävs ett hårdare mustaschvax för att hålla det på plats. Pröva dig fram vad gäller vax till din mustasch.

Mustaschtips

Olika former på ditt skägg

Det kan vara kul att experimentera med skägget och det kan man relativt enkelt göra. Pröva dig fram och testa lite olika former på skägget, t ex om det ska vara mer fyrkantigt eller om det ska följa huvudformen.

Är du osäker på var skäggkanten under hakan ska vara? Luta tillbaka ditt huvud och lägg ett finger ovanför adamsäpplet. Där är bästa läget för kanten. Sätt fingret där och gör en lite markering i skägget innan du rakar dig så hittar du bästa läget enkelt när du rakar dig.

Då skägget växer olika snabbt i ansiktet kan man med jämna mellanrum ansa ner allt till kortaste längden med hjälp av en trimmer. Så småningom har du det jämna och snygga skägget du strävat efter. Jämnt och fylligt skägg är ju riktigt snyggt när du har ett lite längre skägg.

För att få en välvårdad och snygg mustasch kan du klippa kanten och låta den gå längs med överläppen.

Tips på hur du kan få ett snyggt och välvårdat skägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *