Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Våra bästa tips i kylan

Torra, nariga och spruckna läppar. Hud som stramar och nästintill fjällar av torrhet. Skägg och hår som spretar åt alla håll och är lika elektriskt som om du gnuggat en ballong mot det. Vi känner nog alla igen oss i dessa mindre härliga upplevelser som kommer som ett brev på posten så fort termometern visar under 0°C. Vintern innebär kyla och torr luft – två av de mest uttorkande faktorerna för slemhinnor, hud och hår. Men det finns enkla medel för att slippa dessa besvärliga vinterproblem.

Våra bästa tips i kylan

– Läppar som sargats av kylan botas bäst genom regelbunden användning av ett riktigt bra läppbalm. Mr Bear Family Lip Balm finns i tre olika dofter och kommer i en liten burk du enkelt kan ha i fickan – praktiskt!

– Vill du inte ömsa skinn likt en orm i ansiktet finns S.O.S. Survival Cream från Elemis till din undsättning. Ett mycket passande namn på denna ansiktskräm som lugnar, återfuktar och läker huden. En kräm vi på Manly inte överlever utan vintertid.

– De flesta av oss gömmer vår hjässa i en varm mössa vintertid och du kan säkerligen relatera till den så kallade mössfrisyren, antingen elektriskt och spretigt åt alla håll eller platt fall. För att hjälpa det torra håret på traven och därmed undvika dessa mindre charmerande mössfrisyrer kan du använda Gentlemen’s Moisturizing Shampoo från JS Sloane som återfuktar hår och hårbotten.

– För det torra och spretiga skägget är ett återfuktande skäggschampo och en rejäl skäggolja vad som behövs. Bästa kombinationen vintertid enligt oss är Conditioning Beard & Moustache Wash från Edwin Jagger och Heavy Beard Oil från Nõberu of Sweden.

Och precis som din mamma säkerligen sa till dig när du var liten – glöm inte mössa och vantar! 🙂