Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Hårvård – Sköt om håret med bästa hårvård

Hårvård – Såhär sköter du om ditt hår på bästa sätt

Här kommer lite fakta och enkla tips om vårt hår. Man har alltid hört att håret växer fortare om man klipper sig. Det stämmer inte. Men ett oklippt och slitet hår är mycket tunnare. Hårvård är bra för att du skall få ett mer levande och tjockare hår.

B-vitaminer för bättre hårvård

Bästa hårvård

När man klipper sig får man bara friskt hår kvar och därför är det såklart tjockare och fräschare. Du kan äta B-vitaminer om du vill ge håret extra näring. De stärker även dina naglar.

För att få bättre kvalitet på ditt hår kan du använda balsam, inpackningar och vårdande droppar. De hjälper till att skydda och behandla ditt hår på ett bra sätt. Ta hand om ditt hår. Alla ser det och du kommer känna dig både snyggare och bättre till mods av att ha ett friskt och snyggt hår. Se till att använda rätt verktyg för ditt hår.

Hårvård för bättre hår i framtiden

Vill du se hur ditt hår kommer att se ut i framtiden? Titta då på morfar. Håravfall är ärftligt och kommer från mammas sida. Det stämmer inte alltid såklart, men det kan absolut stämma om du tittar på släkten på din mammas sida.

Du ska inte tvätta håret i onödan. Det torkar ut både hår och hårbotten. Du kan vänja håret vid att inte tvätta det så ofta. Använd alltid vårdande balsam efter tvätt.

Massera in schampo i håret

Använder du vax eller andra stylingprodukter kan det ibland vara svårt att få ur det vid tvättningen. Prova då att massera in schampo i torrt hår. Skölj ur och tvätta en gång till som vanligt.

Det här var lite tips som vi ville dela med oss av till er vad gäller bra hårvård.

Hårvård är värt allt för ditt hår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *