Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Trimma skägg med skäggtrimmer

Skäggtrimmer för trimmat skägg

Det finns olika sätt att trimma sitt skägg. Det bästa sättet att trimma skägget är verkligen med en bra och effektiv skäggtrimmer. Är det dags att fixa till skägget? Har det fått växa och frodas lite på sista tiden? Det är lätt att slappa till sig med skäggtrimmandet och låta det växa sig för långt. Ansa och sköt ditt skägg. Det lönar sig.

Lista på vad du kan göra för att få det snyggaste och mest idealiska skägget.

Trimma ditt skägg med en skäggtrimmer. Du får ett manligare och mer välvårdat utseende om du trimmar ditt skägg kortare på halsen och upp mot ansiktet. Låt det vara längst utmed käklinjen. Kvinnor gillar när mannen har ett ansat och fint skägg.

Skägg med skäggtrimmer

Var noga med den dagliga rengöringen. Det finns risk för att smuts fastnar i skägget. Här kan du använda dina vanliga rengöringsprodukter för ansiktet. Du blir smutsig varje dag och behöver ta hand om dig, dit skägg och din hud.

Vårdat och snyggt skägg

Använd en skrubbkräm 1 gång i veckan för att få bort döda hudceller i skäggbotten, annars kan det lätt börja klia i huden.

Kom ihåg att även huden under skägget behöver vård. Massera in din vanliga fuktighetskräm så slipper du torr hud och klåda. Många glömmer av huden som finns under skägget.

Jag slarvade själv med detta under flera år innan jag blev medveten om hur mycket bättre det kändes och såg ut när hela ansiktet var underhållet, även huden under skägget.

Om ditt skägg börjar bli grått finns det bra skäggfärger. På bara några minuter får du tillbaka din naturliga färg. Färga det snyggt och jämnt med en bra och hållbar skäggfärg. Det lönar sig.

Ta fram den fräscha och snygge mannen i dig. Vårda och ta hand om ditt skägg. Se till att du använder din trimmer när du skall få det där fina och vackra skägget.

Se till att trimma ditt skägg med skäggtrimmer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *