Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!
Fynda bland över 25 000 produkter för manlig skönhetsvård!

Manlig handvård

Topp 4 bästa handvårdsprodukterna just nu

Har du inte helt förstått grejen med varför man ska lägga pengar på att ta hand om sina händer. Well, det är ungefär samma sak som med skägg: genom att ta hand om sig själv blir man inte bara snyggare och mer välvårdad, utan har också lättare att känna stolthet över och respekt inför sig själv.

Det sägs ju att man kan döma en person efter handslaget, så det kanske trots allt är värt att lägga några slantar på att ta hand om sina händer. I denna guide listar vi de fyra bästa produkterna just nu och vad de kan göra för dina händer.

Golden Gloves Therapeutic

Denna favorit från Billy Jealousy kombinerar tre fantastiska ingredienser för att göra dina händer lena som silke. Monoi de Tahita är en olja som framställs ur tiareblommor från Haiti, och som föryngrar och stärker huden den kommer i kontakt med. Kokosoljan är framtagen för att verka lenande och återfuktande för torr hy, och tamanu-oljan fräschar upp och ger extra näring. Ett prisvärt guldkorn helt enkelt.

Avivir Aloe Vera

Aloe vera är en av världens mest beryktade ingredienser inom hud- och hårvård, och det är ingen hemlighet varför. I Sverige kan det vara svårt att få tag på riktig Aloe Vera – sådan som går att köpa på flaska i stora delar av Asien – men genom denna lilla tub kan du nu få tag i ett litet mästerverk specialanpassat för just nordiska händer. För personer med känslig hy, det vill säga händer som inte tycker om parfymerade produkter och lätt får utslag eller eksem, är detta en framtida favorit. Med hela 70% Aloe Vera verkar krämen lugnande och återfuktar på djupet, utan att huden blir fet. Dessutom är den svanenmärkt, så vill du göra ett bidrag till naturen är detta rätt handkräm för dig. En perfekt kräm att använda på kvällen innan läggdags, då Aloe Veran får tid att sjunka in ordentligt och även sägs ha en lugnande effekt på sinnet.

Agua De Colonia Concentrada

Detta är handkrämen för dig som vill lukta gott om händerna och gillar att använda handkrämen ofta. Agua De Colonia från Alvarez Gómez är en lättare handkräm som snabbt och lätt sjunker in i huden och balanserar den på djupet utan att lämna stora kladdiga partier. För dig som jobbar med papper, behöver hålla dig fräsch om dagarna eller skakar många händer är detta en dröm: krämen skyddar från påfrestningar så som torr luft, sol och kyla, och har en behaglig doft. Handkrämen hjälper din hy att hålla sig ung och pigg, alltid redo för nya utmaningar.

Original Hand Cream

Detta är en riktig favorit att ha hemma. Bulldog skapar riktiga superprodukter som utgör stapelvaror i badrumsskåpet, och denna härligt friska handkräm är inget undantag. Med sina aktiva ingredienser från jojobaolja och vitamin E agerar den föryngrande och uppfriskande, och genom att vara syntet- och parabenfri kan du med gott samvete njuta av att ta hand om din kropp utan att tillföra onödiga ämnen till den. Perfekt för den moderne och medvetne mannen.